Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Insula Tineretii
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pastile de slabit Youthful Island
1 lei
Brand
Insula tineretii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Youthful Island este un supliment nutritiv 100% natural, o reteta chinezeasca creata pe baza de ceai verde si alte plante precum cafeaua neagra, ginsengul (panax salbatic) si fructele de gherghin. Produsul actioneaza eficient prin topirea si dizolvarea grasimilor, reglarea sistemului endocrin, echilibrarea metabolismului corporal si eliminarea toxinelor.

Nu exista efecte secundare!

SLABESTE SANATOS FARA EFORT!
Youthful Island nu este un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a-ti redefini stilul de viata si regimul alimentar, pentru a obtine un corp atletic si sanatos. Urmand tratamentul Youthful Island, corpul dvs va invata sa combata grasimile la nivelul aparatului digestiv, blocand asimilarea acestora si stimuland eliminarea lor.

Capsulele Youthful Island nu sunt numai capsule ptr slabit, ele ajuta mult mai mult organismul, sunt bune detoxifiante, regleaza tensiunea, pune frana poftei de mancare, ne ajuta sa consumam minim 2 l apa/ zi asa cum este normal si indicat, dandune senzatia de sete continua, gura si buze uscate, regleaza tensiunea arteriala, ne da energie organismului fara a lua vitamine sau energizante, regleaza glicemia din organism si pune stop imbatranitii.

Tratamentul nu provoaca dependenta si nu au nici efect yo-yo, nu sunt facute sub reactii chimice !! compozitia este din plante uscate si pisate !! capsulate in capsule la fel de naturale !!

Fiecare capsula de 120 mg contine:
70% ceai verde natural uscat
30% cafea netratata chimic, paducel, salvie, s.a

Utilizare: Doar pentru adulti intre 9 si 18 capsule de 3 ori pe zi inainte de masa cu 20 - 40 min., niciodata dupa masa, consumati numai apa plata fara bauturi carbogazoase si sau alcool de nici un fel. Reduceti administrarea treptat, înainte de a ajunge la greutatea normala. Asociati cu dieta hipocalorica. Ca supliment alimentar, este recomandat a se utiliza pe perioade mai lungi. Intr o perioada de 40 – 120 zile se slabeste in greutate 10 – 18 kg iar in centimetri 5 -10 cm, fara a se tine vre un regim alimentar.

Valabilitate: 4 ani. A se consuma înainte de data expirarii înscrisa pe ambalaj.

Conservare: la loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui.

Prezentare: flacon cu 120 capsule a 120 mg .

OFERTA PROMOTIONALA COMANDA ACUM!

Utilizand solutia Youthful Island veti slabi considerabil, natural si intr-un mod sanatos! Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, suplimentul Youthful Island este un aliat de incredere. Nu trebuie decat sa introduci acest produs in dieta ta zilnica, de preferat impreuna cu un efort fizic minim, indiferent de intensitate, iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.
0727473959
Din Gura in Gura