Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Insula Tineretii
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Suplimente de slabit
85 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suplimente de slabit
produs pt slabit
Compozitie:

Fiecare capsula de 400 mg contine:

-80% extract concentrat de ceai verde - green tea essence(Camellia sinensis)

-20% extract vegetal (parti egale seminte de Coix lachryma-jobi var. ma-yeun, cafea (Coffea arabica), fructe de paducel (Crataegus spp.), radacina si rizom de Salvia miltiorrhiza).

Substante active: cafeina, teobromina, teofilina, taninuri , flavonoide, antocianine, heterozide, etc.

Efecte date de substantele active:

Cafeina continuta în ceaiul verde si cafea, are actiune stimulenta asupra sistemului nervos; este anti-oxidanta - apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi; creste tonusul general, mareste acuitatea vizuala si auditiva, previne scaderea tensiunii arteriale, creste performantele atletice si rezistenta musculara; diuretica, astringenta, antidiareica. Împiedica absorbtia colesterolului exogen, favorizând eliminarea lui.

Paducelul (Fructus Crataegi), recomandat în aritmii, reduce palpitatiile si îmbunatateste fluxul sanguin general. Stimuleaza digestia si reduce durerile abdominale determinate de colici si distensie epigastrica, inducând un flux normal digestiv. Recomandat în tulburari usoare ale somnului.

Semen Coicis favorizeaza diureza când exista edeme, reduce durerile articulare si contracturile musculare, regleaza tranzitul intestinal, mentine tonusul muscular si diminueaza insomnia.

Extractul de Salvia miltiorrhiza are efect antispastic în crampele abdominale, combate indigestia si aerofagia. Actiunea sinergica a ingredientelor determina cresterea tranzitului intestinal, avand rol benefic în eliminarea grasimilor si reglarea glicemiei; amelioreaza tulburarile renale si stimuleaza diureza, ajutând în curele de slabire; regleaza sistemul endocrin si a echilibrul metabolic; au efect lipolitic prin intensificarea arderilor în depozitele adipoase, modelând corpul aflat în procesul de slabire. Este posibila scaderea în greutate a corpului cu aproximativ 4-8 Kg în 30-40 zile.

Utilizare: Doar pentru adulti:intre 3 si 6 capsule  de 3 ori pe zi
Reduceti administrarea treptat, înainte de a ajunge la greutatea normala. Asociati cu dieta hipocalorica. Ca supliment alimentar, este recomandat a se utiliza pe perioade mai lungi.

Efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare dupa utilizare îndelungata.

Precautii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la îndemâna copiilor. A nu se administra în timpul sarcinii sau alaptarii. Acest produs este un supliment alimentar si nu înlocuieste medicatia sau dieta diversificata si echilibrata (dar redusa în calorii). Contine cofeina. A se consuma cu prudenta dupa orele 1700.

Conservare: la loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui. Valabilitate: 4 ani. A se consuma înainte de data expirarii înscrisa pe ambalaj.

Prezentare: flacon cu 120 capsule a 400 mg .

Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare- Bucuresti. Nr. Notif. 2668/2008
Din Gura in Gura